Bordstativ för surfplatta.

Stilrena bordsställ för surfplattor och mobiltelefoner

Vår filosofi

Vi vill med Proud Stands ge alla möjligheten att maximera nyttan av sina mobila enheter och samtidigt vara stolta över dom genom att låta dom synas så som dom förtjänar. 

Våra ställ skapar ordning och reda på skrivbordet”

I arbetslivet är Proud Smartstand ett lysande hjälpmedel för att bringa ordning på skrivbordet. Dels genom att höja upp mobilen från arbetsytan, men också för att skapa den ultimata arbetsvinkeln för dig som användare. Ergonomiskt, praktiskt och oerhört stiligt. Ett annat tydligt användningsområde är i konferensrummet, där många av oss idag gör sina mötesanteckningar på sin tablet. Varför inte utrusta konferensrummet med några Proud The Jaw som passar alla mobila enheter och som gör det både enklare och mer ergonomiskt för varje deltagare att göra sina mötesanteckningar?

Hållare som gör det lätt att använda mobilen eller surfplattan i köket

I privatlivet finns det många scenarier där Proud kommer väl till pass. Inte minst när du testar ett nytt recept i köket eller när barnen ska köra Facetime med farmor. Användningsområdena är många och fördelen med Proud är att de är väldesignade och rejäla, samtidigt som att de är generiska och därmed passar alla mobil- och tabletmodeller med eller utan skal.

Var stolt över din smartphone och tablet!

Bordsställ för surfplatta.